#NIEUWE #COLLECTIE #2022

Verkooppunt worden!

Lees meer

100% Amsterdam

Onze collectie wordt volledig ontworpen en geproduceerd in Amsterdam. Met veel zorg en oog voor detail worden alle artikelen uit onze collectie in eigen beheer ontworpen en geproduceerd. Op deze manier creëren wij de perfecte pasvorm.

100% Kwaliteit

De collectie is opgebouwd uit diverse rijke kwaliteiten, waaronder onze basis transfer kwaliteit. Ook wel bekend als travel kwaliteit. Een rijke Polyamide/Elastan blend met hoog draagcomfort. Ook zijn onze klanten fan van de biker kwaliteit. Biker heeft de rijke uitstraling van leder en is een perfecte match met de transfer kwaliteit. Al onze kwaliteiten worden geselecteerd op basis van uiterlijk en draagcomfort.

Hoe werkt het?

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact op om een afspraak te maken en zo alle mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden als verkoper

100% Stijl

Onze collectie is een totaal beeld waarin kleuren en materialen op elkaar zijn afgestemd. Met 4 collecties per jaar brengen wij continuïteit en vernieuwing in jouw winkel! Naast de seizoenscollectie werken wij met een basiscollectie die grotendeels uit voorraad leverbaar is in onder andere zwart, marine, wit en op het seizoen afgestemde kleuren.

100% Service

Om de collectie zowel in de winkel als online te promoten maken wij gebruik van de beste productfotografie en modelfotografie ter ondersteuning van social media kanalen. Al deze foto’s zijn te downloaden in onze HH app. Tevens is onze website erop gericht om consumenten door te verwijzen naar jou! Wij hebben geen eigen webshop. Alles ter bevordering van jouw omzet. Consumenten kunnen op maat en kleur een (online) verkooppunt in de buurt zoeken. Voor ons staat samenwerken en samen groeien op één.